Βράδια από βρώμικο σανίδι και φωνές
με τύλιξε άρωμα από οινόπνευμα
Συνηθισμένοι και από άποψη εραστές
όλα τα αλλάζουμε απότομα
Κάνει μια ζέστη που μου καίει το μυαλό
βλέπω τα όνειρα ντυμένα από εφιάλτες
Παραδομένη φαίνεσαι όπως κι εγώ
Στο καλοκαίρι,στην αλήθεια λιποτάκτες...

Δευτέρα 20 Σεπτεμβρίου 2010

Ανυπομονησία (:

Ανυπομονώ να περάσουν οι μέρες να φύγω, να πάω στο ΔΙΚΌ ΜΟΥ σπίτι (:
Όλοι οι φίλοι μου έφυγαν και το Σάββατο περάσαμε έντονες συγκινήσεις. Θα μου λείψουν όλοι πολύ <3 Έχω ανάμικτα συναισθήματα -καταλαβαίνετε τι εννοώ. Από την μία λυπάμαι που δεν θα έχω αυτά τα άτομα μαζί μου και από την άλλη χαίρομαι που ξεκινάω μια καινούρια ζωή όλη δικιά μου (:

Αυτή η μονοτονία του φετινού καλοκαιριού: "ύπνος - ίντερνετ - έξοδοι - ύπνος", αν και με ξεκούρασε πολύ, με κούρασε εξίσου :Ρ
Θέλω να μπω σε νέους έντονους ρυθμούς, να γνωρίσω από την αρχή την ζωή και τον παλμό μιας πόλης, να ακούσω διαφορετικές φωνές, να δω διαφορετικά χαμόγελα και βλέμματα, να ανακαλύψω μια διαφορετική οπτική γωνία (:

Εύχομαι σε όλους σας να βρείτε αυτό που ψάχνετε αυτόν τον χειμώνα. Το εύχομαι σε όλους! Ειδικά σε κάποια που το χρειάζεται. Που χρειάζεται να ανακαλύψει τον εαυτό της από την αρχή. Ξέρω ότι διαβάζει αυτό το blog και θέλω να της πω να προσέχει και ότι μας λείπει (: Το κινητό μου είναι πάντα ανοιχτό, να το ξέρεις.

Καλή σας μέρα και καλή εβδομάδα bloggers (:
Θα τα πούμε σύντομα!

3 σχόλια:

  1. Πραγματικά ζηλεύω αυτή τη στιγμή... Δε φαντάζεσαι πόσο πολύ θέλω να φύγω από το σπίτι μου... Να ξεκινήσω τη ζωή που θέλω ΕΓΩ...

    Καλή επιτυχία λοιπόν σε ό,τι και να κάνεις και καλή αρχή!

    Πολλά φιλιά.
    ^__^

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευχαριστώ πολύ, πάρα πολύ (:

    Θα έρθει και η σειρά σου σύντομα! Περνάει γρήγορα ο καιρός...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερχονται στιγμες μεσα στην βδομαδα που θελω να εξαφανιστω πραγματικα...φετος ειναι η τελευταια μου χρονια στο σχολειο και ανυπομονω του χρονου να βρεθω καπου αλλου να αρχισω και εγω την ζωη μου... Εσυ την ξεκινησες καλη σου τυχη λοιπον! Κρατα σε ενα "κουτακι" οτι αγαπας απο αυτα που αφηνεις πισω και ανοιξε χωρο γι ααυτα που σε περιμενουν εκει που πας!

    =)

    ΑπάντησηΔιαγραφή