Βράδια από βρώμικο σανίδι και φωνές
με τύλιξε άρωμα από οινόπνευμα
Συνηθισμένοι και από άποψη εραστές
όλα τα αλλάζουμε απότομα
Κάνει μια ζέστη που μου καίει το μυαλό
βλέπω τα όνειρα ντυμένα από εφιάλτες
Παραδομένη φαίνεσαι όπως κι εγώ
Στο καλοκαίρι,στην αλήθεια λιποτάκτες...

Παρασκευή 7 Μαΐου 2010

Συναισθηματικό Μπλέξιμο...

Τα έχω μπερδέψει λίγο; Ή μου φαίνεται; Όλο το βράδυ αναρωτιόμουν πώς τα 'χω κάνει έτσι. Τρεις άντρες μέσα στο κεφάλι μου. Πρώτος και μοναδικός ο Χάρης. Τον έχω τυλίξει προσεκτικά με όμορφες αναμνήσεις και τον έχω τοποθετήσει με σεβασμό στο πίσω μέρος του κεφαλιού και της καρδιάς μου. Έχω αναφερθεί και σε προηγούμενες αναρτήσεις σ' αυτόν και σίγουρα θα έχετε καταλάβει πως δεν ήταν απλά μια σχέση, ήταν πολλά παραπάνω. Είναι πολλά παραπάνω. Του χρωστάω πολλά. Απίστευτα πολλά.
Τις τελευταίες μέρες όμως αποφάσισα να κάνω αυτό που υποσχεθήκαμε ο ένας στον άλλο, να πάω παρακάτω. Και βρέθηκε δίπλα μου κάποιος με καθαρό βλέμμα και αληθινό χαμόγελο. Μου στάθηκε πολύ, ήταν αποφασισμένος να με κάνει να χαμογελάω όταν βούλιαζα. Μου στάθηκε πολύ, φιλικά πάντα και ξέρω ότι με στηρίζει. Κάπου εκεί άρχισα να κολλάω, άρχισε να μου λείπει το άρωμά του. Άρχισα να νιώθω ένα τσίμπημα όταν ήμουν μπροστά στο βλέμμα του. Όμως έχει σχέση και είναι ερωτευμένος... Η δική μας σχέση δεν μπορεί παρά να μείνει φιλική.
Ως εδώ καλά. Δεν έχει μπλεχτεί και πολύ το πράγμα αφού μόνο μέσα μου υπάρχει αναταραχή, δεν την έχει κάποιος άλλος. Έλα όμως που δεν τελείωσα. Μια τρίτη φάτσα υπάρχει στο παιχνίδι.
Πριν μήνες κάτι είχε παιχτεί μεταξύ μας. Αυτός ένιωθε και νιώθει πολλά, εγώ απλώς ήθελα να ξεφύγω. Ήθελε σοβαρή σχέση, εγώ δεν άντεχα. Όταν άρχισε να σοβαρεύει το πράγμα το φρέναρα, του είπα ότι κάπου εκεί πρέπει να σταματήσουμε. Η στάση του απέναντί μου ήταν άψογη. Το σεβάστηκε. Έκανε κάποια σχέση και μου είπε ότι όταν έχω ανάγκη να μιλήσω με κάποιον να τον πάρω αμέσως τηλέφωνο. Φυσικά και δεν το έκανα ποτέ. Ήταν ερωτευμένος μαζί μου και δεν μπορούσα να του το κάνω αυτό. Αν του το ζητούσα, θα τα παρατούσε όλα. Δυστυχώς. Η σχέση που είχε τελείωσε, αυτός έβαλε τέρμα, έτσι μου είπε. Ακόμα μου είπε "Μαζί σου θέλω να είμαι. Όπως και να μπορείς". Νιώθει πολλά και δεν μπορώ να παίξω μαζί του. Έχω νιώσει πολλά, έχω ζήσει μέσα στα συναισθήματα και τον έρωτα τον αντιμετωπίζω με δέος. Δεν θέλω να με μισήσει μετά. Μπορεί να μην μου είναι τελείως αδιάφορος, όμως δεν είμαι ερωτευμένη και δεν του αξίζει τίποτα λιγότερο. ΔΕΝ ΠΡΈΠΕΙ να συμβιβαστεί με τίποτα λιγότερο.
Δεν ξέρω τι να κάνω. Νιώθω τύψεις. Για τον Χάρη και γι' αυτά που νιώθω. Γι' αυτά που νιώθω για τον 2ο και αυτά που δεν νιώθω για τον 3ο.
Συναισθηματικό μπλέξιμο...

5 σχόλια:

  1. εμένα δεν μου φαίνεσαι μπλεγμένη- μια χαρά μας τα εξηγείς! ξέρεις ακριβώς τι γίνεται και ακριβώς τι πρέπει να γίνει... και καταλαβαίνω αυτό που λες για το τρίτο πτόσωπο,όμως-κυρίως από προσωπική εμπειρία-πιστεύω πως ποτέ δεν ξέρεις π΄σοο τέλεια μπορεί να προκύψει μια ευκαιρία που θασου δωθεί αν την αρπάξεις! όπως επίσης, πιστεύω πως για να ερωτευτείς κάποιον πρέπει να περάσει ένα α χρονικό διάστημα-να τον γνωρίσεις! ο έρωτας δν είμαι μόνο η εξωτερική εμφάνιση, η εξυπνάδα ή το χιούμορ που βγάζει ο άλλος στο λίγο που τον ξέρουμε! μιλάω γενικά έτσι? δε σε ωθώ ν προσπαθήσεις με το 3ο πρόσωπο αν δεν το θέλεις, γιατί όπως λες τότε δε θα του αξίζει! όμως δες το και λίγο έτσι:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το 'χω σκεφτεί, γνωριζόμαστε πολύ καιρό και τελικά εξελίχτηκε σε κάτι παραπάνω. Και δεν μπόρεσα να του προσφέρω τίποτα παραπάνω από μία σχέση φλου... Είναι πολύ λεπτή η στάση μου απέναντι σε τέτοια συναισθήματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καταρχήν, θα πρότεινα να απομακρύνεις με όσο πιο πλάγιο και διακριτικό τρόπο μπορείς τον νούμερο 3. οκ, αισθάνεται πολλά για σένα αλλά από ότι κατάλαβα εσύ δεν αισθάνεσαι τόσα, οπότε δε θα ήταν καλό να τον πληγώνεις. για το νούμερο 2 δεν κάνω σχόλια, προσπάθησε να κρατήσεις τη σχέση σας φιλική εφόσον έχει άλλη σχέση. όσο για το νούμερο 1... κάνε ότι σου είπε και προχώρα και δες πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα σε όλους τους τομείς της ζωής σου.
    αυτά από μένα. :)
    και καλό ξεμπέρδεμα των συναισθημάτων σου. ;)

    http://inderscribable.blogspot.com/

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτά τα έχω ήδη σκεφτεί και πάλι εδώ καταλήγω :|
    Πάλι κάποιος θα πληγωθεί. Για μένα δεν με νοιάζει, αλλά δεν θέλω να πληγωθεί. Και ότι και να γίνει θα πληγωθεί. Είτε είμαστε μαζί είτε όχι... Και αυτό δεν το αντέχω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτό το κάποιος θα πληγωθεί το έχουμε όλοι σαν δικαιολογία. κάποιος φίλος κάποτε μου είπε ότι για να πληγώσεις κάποιον ΄πρέπει να σ έχει δώσει το διακίωμα να το κάνεις, όπως επίσης ότι για να σε πληγώσει κάποιος του έχεις δώσει εσύ τέτοιο δικαίωμα..
    νομίζω πως εφόσον είναι έτσι με τον 3, όπως λεει η Αγανακτισμένη Έφηβη καλύτερα απομάκρυνέτον..κ γενικότερα θα συμφωνησω μαζί της δλδ! προχώρα-θα βρεις πολλααααα(κ πολλούς δλδ ;P) και ίσως μέσα σε αυτά ξανά ο 1ος ή κάποιος απ'τους άλλους 2 ή κάποιος ακόμα καλύτερος...! απλά χαμογέλα για να μπορέσει να σε αναγνωρίσει:)

    ΑπάντησηΔιαγραφή